Betway

Gratisbet och riskfria spel

En oddsbonus utgörs ibland av ett gratis eller riskfritt oddsspel. Detta kan vara väl så förmånligt som den vanliga välkomstbonusen.

Expekt erbjuder nya kunder ett helt riskfritt spel på 2000 kr. Så här fungerar det: Öppa ett konto och sätt in 2000 kr.
Lägg ett spel på 2000 kr där åtminstone ett val i kupongen måste innehålla minst tre utfall. Förlorar ditt första spel betalar Expekt automatiskt tillbaka din insats
med riktiga pengar, utan omsättningskrav, upp till hela 2000 kr. Du kan alltså omedelbart efter förlusten ta ut din tusenlapp igen och har då inte förlorat en krona. Vinner ditt första spel så behåller du givetvis vinsten och kan ta ut den eller fortsätta att spela.
Det här är faktiskt en av marknadens mest förmånliga oddsbonusar just nu.

Gå till Expekt...

Betway har en liknande välkomstbonus med ett gratis spel på upp till 1000 kr. För att få gratisspelet på 1000 måste du öppna ett konto och göra in insättning på 1000 kr. För att aktivera gratisspelet måste du sen även göra ett första på på 1000 kr.

Gå till Betway...

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Gratisspel eller Freebet är betydligt vanligare på den Brittiska spelmarknaden än på den Skandinaviska, där en procentuell insättningsbonus är vanligare.
Men även de Svenska spelbolagen erbjuder ibland befintliga kunder riskfria spel på utvalda matcher. Detta är i stort sett alltid förmånligt för spelaren och något man ska försöka att delta i.


Bonus Odds   Esport   gratis bet   casino