Betta på Underhållning och Specialer

Även om sports betting är det absolut mest populära att oddsa på finns det betydligt fler alternativ vad gäller betting än så. En kategori som blivit allt mer populär de senaste åren är underhållning och specialer. Då oddsar du på riktigt häftiga marknader och kan njuta av en upplevelse som innebär att du får annorlunda betting. Det är något som vi har stora förhoppningar att du kommer att uppskatta. Nedan har vi valt ut fem spelbolag som har riktigt bra odds vad gäller specialer och underhållning. Spela hos något av dessa för att få ut maximalt av din beting.

Spelbolag
Fördelar
Bonus
Vårt betyg
Besök
1
Gratisspel på upp till 1000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
2
100% upp till 2000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
3
100% upp till 500 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
4
1000 kr
5
100% upp till 1000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Använd en bonus på underhållning och specialer

Oavsett vad du ska oddsa på är det smart ta emot en bonus för odds. Då kommer du att få extra pengar av spelbolag och gratis pengar att spela för. Det är därför något som vi varmt kan rekommendera till dig. Det finns idag åtskilliga alternativ för dig som är sugen på en bonus. En insättningsbonus är det absolut vanligaste där din första insättning blir matchad. Men det finns andra alternativ också om du är sugen på ett riktigt bra erbjudande.

Boostade odds, riskfria bonusar och free bets är också alternativ men det vanligaste är en insättningsbonus för underhållning och specialer. Men kom ihåg att alltid kolla igenom regler och villkor samt att ha i åtanke att det sedan svensk licens infördes enbart är tillåtet med en bonus per spelare och licens.

Betting på politik

En kategori som växt rejält de senaste åren är betting på politik. Då oddsar du på politiska val. Det amerikanska presidentvalet och vägen dit är ett av de mest populära alternativen. Ur ett internationellt perspektiv är det till och med det mest populära alternativet. Men i Sverige är givetvis riksdagsvalet det som väcker störst intresse också hos spelbolagen.

Då kan du oddsa på vem som kommer att få flest röster eller vem som blir vår nästa statsminister. Det finns också alternativ som vilket block som blir störst, över/under antal procent av rösterna samt head 2 head mellan olika partier. Därmed finns det mycket spänning att upptäcka, ofta till riktigt bra odds.

Talangtävlingar i Sverige och internationellt

I Sverige, USA och många andra länder finns det flera olika talangtävlingar. I Sverige är Let’s Dance och Idol väldigt populär alternativ där du har bra förutsättningar kring betting. Oddsa på vem som åker ur nästa veckofinal av Idol eller vem som står som slutvinnare av Let’s Dance. Det finns helt enkelt väldigt många olika alternativ vilket gör det riktigt spännande för dig. Du kan också oddsa på de amerikanska varianter.

betting på underhållning och specialer

Oddsa på vädret

Oddsa på vädret kanske inte känns som det mest naturliga men det är helt klart underhållande. Vi i Sverige är smått besatta av vädret. Det finns framförallt två händelser som är mer populära än andra att oddsa på. Det handlar om ifall det kommer att snöa att på julafton eller om det blir regn eller sol på midsommar. Dessa händelser är mycket populära vad gäller odds på väder och finns som alternativ hos de flesta spelbolag idag. Visst blir det nästa som att spela kasino eftersom det är helt och hållet chansartat men det kan vara kul ändå.

De mest prestigefyllda galorna

Gillar du Oscarsgalan och tror dig veta vilka filmer som får de olika priserna? I så fall är betting på Oscarsgalan möjligt. Det finns många galor att oddsa på inklusive Golden Globe, Tony Awards och Emmys. Även svenska alternativ är möjligt inklusive Grammis-galan, Guldbaggen och många fler. Upptäck själv de olika oddsen och få en riktigt häftig spelupplevelse. Det är något vi tror att du kommer att uppskatta.